Tag Archives: girdle

free travel

Let’s Go Gold Coast!

Hello. Did you know? Pre-Premium Beautiful business, Hane adalah master planner travel sdn. bhd. Hane study di UK, jadi memang ada peluang untuk berjalan-jalan Europe. But, not backpacking. I don’t kow how to travel light. Haha. So, jom kita plan untuk ke Gold Coast, Australia.

So, let’s plan Gold Coast trip for two. Takkan nak pergi sorang-sorang.
Journey are made by the people you travel with” :P

Of course mula-mula cari cheap airflight tix. Well, 8 March 2013 till 15 March 2013 looks good and cheap. Bukan school holiday so should be cheap la.

Flight

RM2,506. Itupun kena budget berat beg. Balik ambil 30kg sahaja. Kalau MAS, for two pax dapat 60kg kotttt. Itu tak termasuk meals. That could easily be RM25/pax/journey = additional RM100

airasia_gold Coast2

RETURN AIRFLIGHT TICKET FOR TWO RM2,606

Accomodation

Let’s check out Agoda. OK, bila pilih hotel, Hane akan tengok

(1) Rating – ini mostly nak tengok cleanliness.
CANNOT.STAND.DIRTY.TOILET
(2) Location
(3) Price

So, baca review Hotel Grand Chancellor Paradise ni macam ok. Location central. Price wise ok la. Iyer, ada je hotel lagi murah, tapi nak pergi bercuti, relax, de-stress. Takkan nak ambil hotel ntah ape-ape, lagi pening kepala. Siap-siap kena keluar banyak lagi duit!

So, Hotel Grand Chancellor Paradise it is. Siap ada discount ok. From RM1,207.57 jadi RM317.43 per night!

hotel_gold coast2

 hotel_gold coast3

ACCOMODATION FOR 5 NIGHTS RM1,587.15

Attractions

Tourist attractions di Gold Coast selain the beautiful beaches of course la the theme parks.

VIP Pass

spongebob_seaworld_gold coast movieworld wetnwild_gold_coast

Ada VIP Pass – Movie World + Sea World + WetnWild Gold Coast for $109.99 per person approximately RM320 untuk seorang.

VIP PASS FOR TWO PRM640

Selain theme park, mesti nak pergi wildlife sanctuary. Pergi CWS ni, boleh PELUK KOALA..!!!!! Iyerla, KOALA bukan ada kat Malaysia kan. Nak masuk Wildlife Currumbin Sanctuary, $49 per person = RM140 untuk seorang.

cws_gold coastcws_gold coast_2

TIKET WILDLIFE FOR TWO RM280  

Food

Assume $50 per day. Cukup ke? Untuk 2 orang pula tu. Walaupun rasanya $50 tu is makan sandwich jer, bukan fine dining macam travel dengan PB..tapi takper la. Luckily, we both not fussy eater. Tuna sandwich pun ok.

$50 x 5 = $250 = RM730 so kita assume RM800 terus la ok?

BASIC MEAL FOR TWO RM800 

SHOPPING SOUVENIERS and all. RM1,000

So far total budgeted spending: RM6,913.15. Bundarkan jadi RM7,000

TOTAL BUDGET RM7,000

Nak! Nak! Nak! shopping handbag, baju, kasut etc, tapi…budget travel katanya.

Budget ada termasuk little shopping. Little sebab RM1000 tu = $340. Kalau masuk Hard Rock Café, sekali lalu je tu. So, mungkin la tak masuk Hard Rock.

But Hane bila travel suka beli t-shirt yang ada tulis nama tempat tu untuk family members as souveniers. Not Hard Rock tapi of course la good quality material. Kalau 1 t-shirt tu $20, 15 t-shirt = $300. 15 tu memang untuk diri sendiri dan adik beradik dan anak buah terdekat je tau. So, adalah balance $40 nak beli fridge magnet dan key chain.

Not bad right? RM7,000 to GOLD COAST for two. Hane sure ramai yang mampu! TAPI, ada banyak lagi yang perlu di-sort out kan. Yang paling Hane tak suka sebenarnya…..TRANSPORTATION. how to get thereAirport transfer? Macam mana nak pergi ke Theme Park? sewa kereta? Public transport? If public transport, route mana, timing? bus no etc etc. Ini punn kena ada extra $$$$$ Then, nak kena plan Itenaries lagi. Ohh.. Pening! Pening! Pening! Pening!

Tapi tetap nak pergi Gold Coast. Gold Coast memang salah satu tourist attractions. 10 juta tourist per year kotttt!!! And antara lokasi honeymoon yang popular! So memang Hane nak pergi at least once!

So, kalau dapat pergi PERCUMA of course la nak kan???

Jom…!!!!!!!

explore-cities-gold-coast-gold-coast

 Good thing company buka pakej ke Gold Coast. Jimat RM7,000 dan “desperate” travel. Desperate sebab banyak yang tak boleh. Berapa ramao yang “holiday” tapi sebenarnya asal cukup syarat je sampai tempat tu. Hehe, Hane been there, done that. Ishhh.. I cannot la. Not anymore.

Worst, ada orang budget travel, tapi balik bercuti..hutang makin banyak..!!!

Tapi dengan trip ini, do you know you can get

+ ALL INCLUSIVE 2 VIP PACKAGES TO GOLD COAST, AUSTRALIA +

+ SHOPPING MONEY DURING YOUR HOLIDAY +

FREE OF CHARGE

But, bukan setakat itu sahaja, ada

+ CONTINUOS INCOME, BEFORE DURING AND AFTER TRAVEL +
+ 6 FIGURES SAVING + DREAM CAR + DREAM HOME + DREAM LIVING

If you willing to travel for free, I am willing to guide you!

“Change your life, change the way you live”

xoxo
Hane Hassan
0196210521
hanehas@gmail.com

premium beautiful lose weight

5 Reasons Why Premium Beautiful Will Not Make You Lose Weight

cant-lose-weight-329

First of all, let Hane sets 1 thing straight. Premium Beautiful not only for losing weight, in fact this full body corset is 70% for health and 30% for beauty. However, I would say 50% of Premium Beautiful customers purchase Premium Beautiful to help them to lose weight. Can Premium Beautiful help women to lose weight? YES! But, if you are wondering why it does not work on you..let’s check these TOP 5 REASONS

(1) You do not wear Premium Beautiful for 8 hours consecutively per day. Keyword di sini adalah 8 hours dan consecutively. Maknanya dari start pakai sampai lah buka (except bila pergi toilet tu ok la), MESTI 8 jam. Bukan 5 jam, 7 jam, 730 jam. Kalau start pakai pukul 7 pagi, paling awal boleh tanggalkan Premium Beautiful adalah pada pukul 3 petang.  Tapi kalau nak pakai terlebih jam takper. Then, kalau notice..no specific timing set. That means, if you want to wear it 8 hours (or more) consecutively at night, while sleeping..YES YOU CAN!

(2) You do not wear it consistently, daily. Come on, if we took 1 year to gain 10kg, do not expect to lose that 10kg in 10 days. If you are serious about losing weight, you MUST wear Premium Beautiful, daily (8 hours minimum) until you have reach your desired weight. Avoid that weekend cheat days. I know coz i’m guilty of it tooOo..:(

(3) Wrong care of Premium Beautiful. Masuk washing machine, dryer, jemur bawah cahaya matahari or even simply buy from irresponsible seller yang dah peram set bertahun, simpan dalam boot kereta yang berpanas berhujan berbulan-bulan. Why care of Premium Beautiful important? The FIR helps to detox your body, speed up metabolisme, hence help you to lose weight. However, the FIR is heat sensitive. With the wrong care, the FIR is gone.

(4) Irresponsible seller. Because, irresponsible Premium Beautiful agent will not give you your correct size. Maybe he/she does not know which is bad, but maybe he/she knows which is even worst. With the wrong sizes, you will feel uncomfortable and tend not to wear your set, OR your set is too loose which will not give the right effect. Either way, you lose your money, and chance to slim down with Premium Beautiful. If the price offered is too good to be true, it is too good to be true. It is important that you buy from authorized, trusted agent!

(5) Thinillusion. OK, i think I just invented a word..:) Thin illusion means, you wear Premium Beautiful for 8 hours, consistently for 7 days. Your body will actually start to slim down. You received a lot of compliments. You are happy and start thinking…”oh, dah kurus, boleh lah nak makan pavlova/cheesecake/nasilemakayamberempah etc etc etc..” and start to skip wearing Premium Beautiful etc etc etc. It depends on individual how fast you will lose weight but be perseverance. If you think it is hard, try exercise 40 mins/day…which also requires perseverance..:p

Good luck! and do practise clean eating. not just to lose weight, but for overall health.

For Premium Beautiful consultation and “Premium Beautiful as Side Income” business plans, do contact Hane @ 0196210521 / hanehas@gmail.com

How to Wear: Long Girdle

  • Fold the long girdle’s edges and waistband, before putting on.
  • Carefully pull upward until waist, and then bend down with knee facing outward. After that, further pull it upward and unfold pant’s edge and waistband.
  • Put your hand onto your buttocks to lift fat around thigh areas upward to buttock-cup.
  • Conduct self-check.

—————————————————————————————

  • Pakaikan seluar dalam.
  • Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraskan seluar dalam.
  • Tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian paha ke dalam cawan pinggul.
  • Pemeriksaan sendiri.

DID YOU KNOW? Ada tips and tricks yang Hane selalu ajar customers untuk lebih mudah pakai long girdle ni. sap, sap soi dah siap. Trick nak pergi toilet. Response customers selalunya “a’ah la Hane, cara macam ni lagi lagi senang..” But tips ini special to my customers only :)

FREE MEASUREMENT AND FITTING
CONTACT ME NOW

HANE HASSAN
0196210521
hanehas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...